2-låse-1-dør
Local-assaabloy-Vindueslaas

Reparation efter indbrud 

At komme hjem til et hus eller lejlighed, hvor der har været indbrud, er for de fleste en voldsom og ubehagelig oplevelse. Man har muligvis mistet ejendele, der står en meget nær, og uanset om det er smykker eller en gammel feriesouvenir, så er det en krænkelse af privatlivet, når der har været indbrud i ens hjem. Desuden efterlader mange indbrudstyve døre og vinduer, der er ødelagte og umulige at låse. Her kan vi hjælpe dig med reparation efter indbrud – vi kører ud i alle døgnets timer, så du kan føle dig tryg. Du kan ringe til os her

Vi ved, hvor vigtigt det er at følge sig tryg i sit eget hjem, og derfor kommer vi, så hurtigt vi kan, så du kan finde mere ro i situationen. Har du unikke døre eller vinduer, så reparerer vi dem imidlertidig, så du ikke skal bekymre dig om at overnatte i et ulåst hus eller lejlighed – efterfølgende finder vi hurtigst muligt en dag, hvor døren eller vinduet kan blive repareret og indbrudssikret. Vi har stor erfaring inden for reparation efter indbrud, og du vil derfor opleve en professionel tilgang til arbejdet, i en situation, hvor du/I har mest brug for professionalisme og tryghed.

Gratis sikkerhedstjek

Når vi har udført en reparation efter indbrud, så er mange af vores kunder usikre på, hvordan man fremadrettet skal forebygge nye indbrud. Dette kan vi naturligvis også hjælpe med foruden reparation efter indbrud. Så skulle du være usikker på, om dine andre døre og vinduer er sikret mod nye tyverier, så tilbyder vi et gratis sikkerhedstjek, så du har mulighed for at forholde dig til, hvordan det ser ud i forhold til et eventuelt nyt indbrud.

Udskiftning af vinduer og døre

Ligegyldigt om det er dine døre eller vinduer, der har lidt skade under indbruddet, så kan vi hjælpe dig. Vi har 20 års erfaring inden for tømrer- og snedkerbranchen, hvorfor vi har helt styr på at reparere døre og vinduer – herunder også udskiftning af begge. Og med vores store erfaring som låsesmed sørger vi for, at du kan låse din dør og vinduer inden for ganske kort tid.

Skulle du have brug for hjælp til netop udskiftning af døre og vinduer i forbindelse med reparation efter indbrud, så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om prisen samt hvor hurtigt vi kan lave opgaven. Vi ved godt, at tid er den vigtigste faktor, når man i dagene efter et indbrud skal finde på plads igen.

Kontakt os her

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.